Известие

Collapse
No announcement yet.

колебаене в оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колебаене в оборотите

Мотора е 2,4jtd 136 с чип но проблема си го има от преди чипа от както съм взел колата. Оборотите си стоят колкото трябва да са си стандартно 900 или 920-30 не помня точно колко но като спра на светофар и през няколко секунди падат леко(може би с 20тина оборота разтриса леко) и се възстановяват и след няколко секунди пак и така нататък. От какво може да е. Грешки излизат само дебитомер и егр-може ли да е от дебитомера? Знам, че тука можем само да предполагаме но някой може да е минал през това вече.
    Друго което ми прави впечатление е, че като е студена върви повече или поне така ми се струва. Гледал съм показанията за температурата и си бяха реални.

И при мен го има този ефект с оборотите..колата е 2,4 жтд 175кс с чип но не всеки път го прави този проблем и немога да го разбера от къде идва..вчера смених дебитомера на сутринта ми светна пак чека...казаха 4е най-вероятно проблема е от АГР-а...
    ex AR 156 2.4 JTD 136kc...2000g
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 208ks...2005g

Comment

като подкарах с по-високо октановия дизел се оправи колата - вие намерихте ли къде е проблема? Според мен е или дюза, или калпаво гориво.
      ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
      LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
      ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older

Comment

Working...
      X